Nyt domicil EG A/S

STED: Ballerup, Lautrupvang 24
OPDRAGSGIVER: EG A/S
PROGRAM: Projektudvikling, domicilbyggeri, nybyggeri
STØRRELSE: 5.200 m2
STATUS: 2017
SAMARBEJDSPARTNERE: Akticon Erhvervsbyggeri, VLA, PFA

IT-virksomheden EG A/S har omkring 300 medarbejdere i Københavnsområdet, som er blevet samlet fra tre lokationer til ét nyt domicil i Ballerup. Ved at leje en projektleder fra SITE og placere projektlederen som transitionsgude i virksomheden, har EG haft én dedikeret medarbejder til at styre hele processen fra start til slut. Igennem hele forløbet har der dermed været fuld fokus på at tilpasse de fysiske rammer til EG’s behov og brand, optimere bygningen samt sikre effektiv drift og et godt og dynamsik arbejdsmijø.

Med afsæt i de fysiske ydere rammer, som var kontraktgrundlag, da SITE blev hyret ind, har fokus været på at bearbejde og optimere layout og indretning for at udnytte pladsen bedst muligt og understøtte medarbejdernes arbejdsopgaver. Den arkitektektoniske kvalitet i bygningen er blevet hævet de steder, hvor det giver mest værdi.

SITEs transitionsguide har ligeledes drevet et forandringsprojekt sideløbende med byggeprojektet, hvor ledere og medarbejdere er blevet forberedt til at skifte det private skrivebord ud med flere møderum og et mere attraktivt, fleksibeklt arbejdsmiljø. Ved at være fysisk til stede op til og under flytningen sikrede SITE en gnidningsfri indflytning, så alt stod klar til, at medarbejderne mødte ind og kunne begynde at arbejde fra dag 1.

projektbillede_5
projektbillede_7
projektbillede_3
projektbillede_2
projektbillede_9
projektbillede_8
sdr
projektbillede_6
171005_kantine
101005_kaffe_the